Így vitték bilincsben a bíróságra a fiatal tiszaújvárosi lány gyilkosát

Megosztás

Petrát gyakorlatilag kivégezte gyilkosa, egykori párja, aki utána búcsúlevelet is hagyott a helyszínen. Utána azonban “balesetként” hivatkozott a fiatal hölgy halálára. Átmenetileg sem kerülhetett szabadlábra.

Ahogyan arról a Borsod24 is beszámolt korábban, T. Róbert kegyetlenül végzett a 27 éves Petrával, egykori párjával, aki tiszaújvárosi származású és ott is nőtt fel. Az ügyészségi indítvány egyértelműen a letartóztatás mellett érvelt, így a néhány nappal ezelőtti tárgyalást követően bilincsben vezették vissza a fogdába a gyanúsítottat.

Kilenc óra előtt néhány perccel érkezett Somos Zoltán, T. Róbert ügyvédje a Fő utcai épületbe. Az előzetes letartóztatásról szóló döntést zárt ajtók mögött hozza meg a bíróság. Az épület lezárt folyosóján van az a terem, ahova T. Róbertet a folyosó másik vége felől bilincsbe verve kísérték be. (Forrás: Blikk)

Az RTL Híradó úgy tudja, a férfi bántalmazta, majd nyakon szúrta a fiatal nőt, a gyilkosság pedig éjszaka vagy kora hajnalban történhetett. A gyilkossággal gyanúsított férfi előbb bejelentést tett a rendőrségen, ám végül inkább meglépett.

Szakítás miatti baleset történt

– mondta a férfi a telefonban, akiről nem tudni, a gyilkosság feltételezett ideje és a bejelentés között mit csinált. A férfi hagyott egy búcsúlevelet a lakásban: abban leírja, hogy nem tudja, miért követte el a gyilkosságot, mert nagyon szerette a lányt, ezért véget vet az életének. T. Róbert végül nem ugrott le az újpesti vasúti hídról.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek